Privacyverklaring

Audi Q6 e-tron en Audi A6 e-tron nu ook verkrijgbaar als Corporate Edition

21 oktober 2024
Tekst
Partner Content

Audi heeft de voorbije maanden niet stilgezeten. Vooral op het vlak van EV's was er veel beweging: met de lancering van de Audi Q6 e-tron net voor de zomer en de Audi A6 e-tron (Avant en Sportback) bij de start van het nieuwe schooljaar toonde Audi zijn ambitie om de toekomst van duurzame mobiliteit mee vorm te geven. Beide modellen zijn nu ook verkrijgbaar als Corporate Edition: rijkelijk uitgerust, 100% fiscaal aftrekbaar en volledig op maat van professionals.

Audi Q6 e-tron pakt uit met rijbereik tot 637 km

De Audi Q6 e-tron werd net voor de zomer van 2024 gelanceerd en is nu al een groot succes binnen het premium SUV-segment. Dit enthousiasme is eenvoudig te verklaren door zijn moeiteloze en stijlvolle elektrische rijervaring. Met zijn indrukwekkende actieradius tot 637 km is geen bestemming te ver en geniet u van maximale flexibiliteit tijdens elke rit. Toch bijladen onderweg? De Audi Q6 e-tron heeft maar 10 minuten nodig om weer 260 km verder te kunnen en is al in 21 minuten opgeladen tot 80%. Daarbij biedt het panoramische display een naadloze weergave van alle essentiële informatie, wat zorgt voor een intuïtieve en volledig verbonden rijervaring. Zo voelt elke rit niet alleen comfortabel, maar ook hightech aan. Bovendien maakt de Audi Q6 e-tron keer op keer een statement op de baan, dankzij zijn vooruitstrevende e-design met gepersonaliseerde ledverlichting. De perfecte combinatie van een krachtig karakter en een baanbrekende sportiviteit, waar de lancering van de nieuwe Sportback-versie van de Audi Q6 e-tron op het Autosalon van Parijs nog een schepje bovenop deed.

Met de Audi Q6 e-tron bewijst Audi ook opnieuw dat veiligheid een absolute prioriteit is. Zo behaalde het model een opmerkelijke 5-sterren beoordeling tijdens de laatste Euro NCAP-tests, met een score van 91% voor de bescherming van volwassenen en een indrukwekkende 92% voor de veiligheid van kinderen. Daarmee is dit model het veiligste voertuig in zijn categorie.

Geniet van extra lange ritten in de Audi A6 e-tron

De Audi A6 e-tron biedt een indrukwekkend samenspel van prestaties, verfijnd design en innovatieve technologie in zowel de Sportback als Avant. Met een actieradius tot 720 km (Avant) en 756 km (Sportback) nodigt de nieuwste Audi uit tot extra lange ritten zonder laden. En ook bij het opladen kent de krachtige batterij van 100 kWh, uitgerust met 800 volt-technologie, verbluffende prestaties: in slechts 10 minuten krijgt de Audi A6 e-tron opnieuw 295 km (Avant) of 310 km (Sportback) op de teller. De royale laadruimte tot 1.422 liter maakt de Avant ideaal voor lange businesstrips, terwijl het panoramische dak van beide modellen het gevoel van luxe versterkt en een lichte, ruimtelijke sfeer creëert.

Nieuw in het Corporate Editions gamma

Sinds eind 2023 biedt Audi ook Corporate Editions aan: speciale versies van de modellen die specifiek zijn ontworpen voor de b2b-markt, met een complete standaarduitrusting en uiteraard 100% fiscaal aftrekbaar. Deze nieuwe reeks deed onder meer de verkoop van de Audi Q4 e-tron fenomenaal stijgen, waardoor dit model nu nog concurrerender is in zijn segment.

De Audi A6 e-tron (Avant en Sportback) en de Audi Q6 e-tron, nu ook beschikbaar als Corporate Edition, zullen waarschijnlijk hetzelfde succesverhaal volgen. Bovendien blinken de Corporate Editions niet alleen uit op praktisch vlak, maar stralen ze ook de kenmerkende luxe en het vooruitstrevende karakter van Audi uit. Met hun geavanceerde technologieën en uitgebreide voorzieningen bieden ze de ideale combinatie van comfort en prestaties. Zo hebben bedrijven en zelfstandigen nu nog meer opties om zich elke dag stijlvol, krachtig en efficiënt te verplaatsen.

De Audi Q6 Corporate e-tron is beschikbaar vanaf € 575/maand excl. btw in Financiële Renting, en de Audi A6 Corporate S e-tron performance voegt u toe aan uw wagenpark vanaf € 715/maand excl. btw in Financiële Renting. Die laatste is verkrijgbaar als Avant en Sportback met S-line uitrusting. Ga voor meer info naar www.nl.audi.be/be/web/nl/fleet/corporate-editions.html.

Meer in het topic: