Wim Six is de cfo van PIA Group

6 september 2022

Na een periode als interim finance manager bij Immobel maakt Wim Six de overstap naar PIA Group. Hij wordt er cfo.

PIA Group is een accountancy- en adviesgroep met hoofdzetel in Gent. Het is naar eigen zeggen de nummer drie van het middensegment in zijn sector. In een markt van schaalvergroting wil PIA Group doorgroeien tot een toonaangevende speler in accountancy- en adviesdiensten. Tegelijk wil het de persoonlijke band tussen klant en medewerker niet verliezen. Daarom bouwt het aan groei op basis van een continu uitbreidend netwerk van ondernemende vennoten. PIA Group werd opgericht in 2012 door Steven Brouckaert en telt vandaag in België 40 kantoren en meer dan 700 medewerkers.

Financiële expertise ter ondersteuning van de business

Wim Six is een cfo met meer dan 20 jaar ervaring in internationale beursgenoteerde bedrijvengroepen, hoofzakelijk in de uitzendsector. Hij is master in economie en begon zijn loopbaan in 1998 als business analist bij Randstad. In 2002 maakte hij de overstap naar Adecco. Via verschillende finance functies in België en Nederland groeide hij in 2009 door tot Country Finance Director Belux. Het voorbije jaar was Wim Six werkzaam als Interim Head of Finance Belgium bij Immobel.

“Ik kijk er heel hard naar uit om bij te dragen aan de ambities van PIA Group en vanuit finance de kantoren professioneel mee te ondersteunen in de verdere groei zodat we onze klanten een persoonlijke en excellente service kunnen blijven bieden,” zegt Wim Six.