Breezo zoekt financiering voor uitbreiding activiteiten rond probiotische vernevelaars

21 september 2021
Breezo zoekt financiering voor uitbreiding activiteiten rond probiotische vernevelaars

“We willen minimaal 75.000 euro aan financiering via WinWinner ophalen”, vertelt Niko Lecluyse van Breezo.

“Met dit kapitaal willen we een sales persoon aanwerven, onze bestaande toestellen upgraden en aanvullen met nieuwe producten. Probiotische oplossingen definitief op de kaart plaatsen is daarbij het doel,” zegt Niko Lecluyse.

Zo’n 90% procent van onze tijd brengen we in binnenruimtes door. Toch is de kwaliteit van de lucht in onze leef- en werkruimtes vaak niet optimaal. Breezo ontwierp toestellen met probiotische vernevelaars om hier iets aan te doen. De West-Vlaamse onderneming wil een gezond evenwicht creëren tussen goede hygiëne en de natuurlijke leefomgeving. Om hun productgamma te optimaliseren en de distributie verder uit te breiden, startten Niko Lecluyse en Stefan Van der Cruysse een crowdlendingcampagne op bij WinWinner.

Luchtzuivering, maar dan anders

Breezo kiest bewust voor probiotica om de luchtkwaliteit te verbeteren, niet voor een oplossing die een hele waslijst aan chemische bestanddelen bevatten. “In een te steriele omgeving ‘traint’ ons lichaam te weinig”, legt medestichter Stefan Van der Cruysse uit. “Op die manier weet het minder goed hoe te reageren als het wel met slechte microben en bacteriën in contact komt. Daarom kiezen we met Breezo voor probiotica om te vernevelen in binnenruimtes. We vernietigen geen pathogenen, we herbalanceren de omgeving en de oppervlakken.”

Foto: Niko Lecluyse (links) en Stefan Van der Cruysse (Breezo).