Privacyverklaring

Creditsafe neemt Graydon over van Atradius

2 maart 2022
Tekst
Peter Ooms

Creditsafe, een aanbieder van krediet- en risicoinformatie, neemt Graydon over. Graydon was de afgelopen 5 jaar een volle dochteronderneming van kredietverzekeraar Atradius.

Zowel Creditsafe als Graydon voorzien hun klanten van geïntegreerde bedrijfsinformatie. Graydon is marktleider in Nederland en België en sterk vertegenwoordigd op de Britse markt. Door samen te gaan wordt de internationale dekking van Creditsafe gecombineerd met de marktkennis en analytische diensten van Graydon.

“Creditsafe is een sterke, solide partner voor Graydon", aldus David Capdevila, CEO van Atradius. "Het is een van onze leveranciers, wij werken succesvol samen via onze Iberische informatieleverancier Iberinform, en we zijn overtuigd van de waarde van hun unieke kennis en marktdekking voor Graydon.”

“Graydon biedt ons de mogelijkheid om te investeren in een bekend bedrijf en merk, waardoor we sneller kunnen groeien in deze markten en onze positie als Europees marktleider kunnen verstevigen”, zegt Cato Syversen, CEO van Creditsafe.

“We zijn verheugd om de overname van Graydon, marktleider op de Nederlandse en Belgische bedrijfsinformatiemarkt, te kunnen aankondigen. Dit stelt ons in staat om agressief onze aanwezigheid in deze markten uit te breiden en onze propositie te verstevigen”, zegt Cato Syversen.

Foto: Cato Syversen, Creditsafe