PMV investeert in legal tech met converteerbare lening van 1,2 miljoen

30 september 2020
PMV investeert in legal tech met converteerbare lening van 1,2 miljoen

De Belgische scale-up Corporify ontwikkelde een multifunctioneel juridisch platform waarmee het bedrijven met complexe juridische structuren ontzorgt. PMV ondersteunt het ambitieuze groeiverhaal van de legal tech speler met een converteerbare lening van 1,2 miljoen euro.

Corporify werd vier jaar geleden opgericht door Maarten Poulussen en Andy Kellens. Maarten Poulussen is een voormalig vennootschapsadvocaat. Andy Kellens is een software engineer met een uitgebreide ervaring in Saas-toepassingen. Samen met een ervaren team van ontwikkelaars en business professionals ontwikkelden zij een gebruiksvriendelijk Saas-platform. Dat moet het juridisch beheer van bedrijven vereenvoudigen en stroomlijnen.

Automatisering van juridische processen

Zij mikken daarbij op juridische afdelingen van bedrijven, investeringsmaatschappijen, advocatenkantoren en (fiscale) adviesbureaus. Het platform automatiseert tijdrovende juridische processen en fungeert tegelijk ook als portaal om op een veilige manier gegevens en documenten te delen met uiteenlopende stakeholders zoals bestuurders, investeerders, CFO’s of andere collega’s binnen het bedrijf.

Op dit moment is de scale-up enkel actief in België en Nederland. Met de bijkomende financiering wil het management niet alleen verder groeien in de Benelux, maar ook al inspelen op de interesse vanuit andere Europese landen. Ondertussen kan Corporify al mooie referenties voorleggen. Zo zijn nu reeds Burger King, Deloitte Legal, Buysse & Partners, House of HR en Loyens & Loeff klant bij Corporify.

Converteerbare lening van PMV

De Vlaamse investeringsmaatschappij PMV versterkt Corporify met een converteerbare lening van 1,2 miljoen euro. Die financiering zal enerzijds dienen om actief het klantenbestand uit te breiden. Anderzijds om verder in te zetten op de productontwikkeling van het Corporify-platform.

Roald Borré, Head of Equity Investments bij PMV: “Met deze belangrijke financiering geven wij deze beloftevolle scale-up de nodige ruimte om hun hoge ambities waar te maken. Niet alleen het product, maar vooral de mensen van Corporify hebben ons overtuigd van de kracht en het potentieel van dit legal tech verhaal”.