Privacyverklaring

Gildas Bouchet is cfo van Voo

6 juni 2023
Tekst
Peter Ooms

Gildas Bouchet maakt de overstap van Orange Belgium naar Voo. Hij is sinds 5 juni de nieuwe chief financial officer (cfo).

Voo is de kabeloperator in Wallonië die vorig jaar werd overgenomen door Orange Belgium. Die transactie is sinds begin juni volledig afgerond. De twee bedrijven kondigen meteen ook een uitbreiding van hun directiecomités aan. Zo maakt Gildas Bouchet de overstap van Orange naar Voo.

Bij Orange Belgium was hij tot aan zijn benoeming finance program director. Zijn diepgaande analytische vaardigheden en vermogen om oplossingen te vinden en beslissingen te nemen, zullen hem helpen in zijn nieuwe rol als cfo bij VOO.

Diverse financiële functies

Gildas Bouchet, 45, studeerde af aan de Ohio State University met een MBA, gespecialiseerd in strategische marktplanning. Hij heeft ook een master in Business Administration & Management, behaald aan de Audencia Business School. Gildas begon zijn carrière bij de Orange Group in 2002 en werkte voor Orange in Frankrijk en Spanje. Hij bekleedde diverse functies op de afdeling controlling, zoals business controller en country controller. Hij werd hoofd financiële planning en analyse alsook director central controlling in Spanje.

“Ik ben zeer verheugd om bij VOO aan de slag te gaan, na de indrukwekkende groeigeschiedenis van het bedrijf in de afgelopen jaren, mogelijk gemaakt door sterke strategische keuzes, uitstekende teams en management, en een unieke positionering in de markt”, zegt Gildas Bouchet.