Privacyverklaring

Herman van der Loos is investor relations manager bij Montea

5 juni 2023
Tekst
Peter Ooms
Beeld
Els Vervaecke en Herman van der Loos (Montea)

Montea wil zijn financiële stakeholders optimaal ondersteunen en heeft Herman van der Loos aangesteld als investor relations manager.

In deze functie zal Herman van der Loos de relaties met bestaande investeerders onderhouden en nieuwe investeerders aantrekken. Doel is het groeiverhaal te ondersteunen. Hij zal rapporteren aan Els Vervaecke, chief financial officer van Montea. De uitbreiding van het team gebeurt in functie van de snelle groei van het bedrijf. Sinds de beursintroductie in 2006 groeide de vastgoedportefeuille van Montea van 100 miljoen euro naar 2,2 miljard euro.

Langetermijnrelaties uitbouwen

Els Vervaecke: “We zetten ons groeiverhaal verder met de focus op het continu uitbouwen van langetermijnrelaties. De financiële achtergrond en ervaring van Herman zullen ertoe bijdragen de opportuniteiten, samen met onze investeerders, optimaal te ontplooien.”

Herman van der Loos: “Ik kijk er erg naar uit om bij te dragen aan het succes van Montea en samen te werken met mijn nieuwe collega’s. Montea heeft duidelijke ambities, sterke waarden en een uniek verhaal. Het opbouwen van langetermijnrelaties met investeerders is zeer belangrijk en boeiend. Ik zie veel opportuniteiten om het investeerdersplatform van Montea verder te ontwikkelen.”