Privacyverklaring

Mireille Punt is de nieuwe chief financial officer van Inetum-Realdolmen

25 juli 2023
Tekst
Peter Ooms
Beeld
Mireille Punt (foto Inetum)

Inetum heeft een nieuwe cfo in België: Mireille Punt. Ze is daarnaast verantwoordelijk voor business support, legal & compliance en lid van het managementteam.

Inetum-Realdolmen, van 2008 tot 2021 Realdolmen, is een Belgisch ICT-bedrijf met hoofdzetel in Huizingen. Het telt ongeveer 1.250 medewerkers. Het is eigendom van Inetum, dat tot 2021 bekendstond als de GFI Informatique-groep.

Mireille Punt zal zich concentreren op de financiële strategie en het bevorderen van de groei van het bedrijf. Ze heeft meer dan twintig jaar ervaring als financieel leider in multinationale bedrijven in verschillende sectoren.

Passie voor businesspartnering

“We zijn verheugd om Mireille Punt in onze organisatie te verwelkomen”, zegt Johnny Smets, general manager van Inetum België. “Haar ervaring op het vlak van controlling en financieel management, in combinatie met haar passie voor businesspartnering, zorgt ervoor dat ze een waardevolle toevoeging is die ons ongetwijfeld zal helpen om verder te groeien. Graag bedank ik ook Paul De Schrijver voor zijn jarenlange bijdrage aan onze organisatie in België en wens hem veel succes met zijn nieuwe plannen.”

Waarde creëren

“Ik ben trots dat ik mee mijn schouders kan zetten onder de ambities van Inetum in België en de Inetum Groep in het algemeen. Ik kijk ernaar uit om de organisatie, de medewerkers en de klanten beter te leren kennen, de bedrijfsstrategieën te ondersteunen en waarde te creëren voor alle belanghebbenden. Ook kijk ik uit naar de samenwerking met het managementteam”, zegt Mireille Punt.

Mireille Punt was tot haar overstap naar Inetum België actief als cfo bij Rexel Belgium & Luxembourg. Daarvoor bekleedde ze functies als finance director bij Wolters Kluwer en Cummins Filtration. Ze heeft een diploma handelsingenieur aan de Universiteit Antwerpen en een bijkomende master in controllership van Vlerick Business School.