Privacyverklaring

Philippe Dartienne weer cfo van Bpostgroup

24 januari 2024
Tekst
Peter Ooms
Beeld
Philippe Dartienne (foto Bpost)

Op 1 februari neemt Philippe Dartienne, voormalig cfo en ceo ad interim, zijn functie als cfo van Bpostgroup weer op. De huidige cfo ad interim, Koen Aelterman, wordt cfo van Bpost Belgium.

Chris Peeters, ceo Bpostgroup: “Belangrijke factoren waarmee we de transformatie van de groep kunnen versnellen en onze ambitie waarmaken, zijn digitalisering, klantgerichtheid en de versterking van onze leiderschapsstructuur met ervaren leiders in hun vakgebied. Bovendien blijven we inzetten op het bevorderen van een cultuur van compliance om als bedrijf ethisch en verantwoord te werk te gaan.”

Philippe Dartienne neemt zijn rol van group cfo opnieuw op. “Philippe was de afgelopen maanden als ceo ad interim van vitaal belang voor ons bedrijf. Koen Aelterman, momenteel cfo ad interim, gaat aan de slag als cfo bij de businessunit Belgium.”

Frank Croket start op 1 februari 2024 als chief digital officer. Frank Croket maakt de overstap van BCG, waar hij actief was als managing director en partner voor BCG's Energy and Technology Advantage Practice.