Kathleen Destaebele is de nieuwe cfo van TRAINM

6 september 2022

TRAINM heeft Kathleen Destaebele benoemd tot Chief Financial Officer.

"Ik ben bijzonder blij Kathleen aan boord te hebben als CFO. Ze versterkt ons managementteam en haar achtergrond en ervaring in boekhouding, audit en financiën zullen een sleutelrol spelen in de ondersteuning van onze volgende groeifase" zegt Edward Schiettecatte, stichter en CEO van TRAINM.

Kathleen Destaebele licht toe: "Ik ben zeer verheugd om TRAINM te vervoegen. Zowel de positie als het bedrijf zijn de perfecte volgende stap in mijn carrière aangezien ze mijn financiële ervaring en managementvaardigheden combineren. Bij TRAINM gaan we altijd een stap verder, een mentaliteit die succes creëert!"

TRAINM is een toonaangevende poliklinische neurorevalidatiegroep, met klinieken in Antwerpen en Gent-Zuid, België. De groep behandelt kinderen en volwassenen met een neurologische aandoening zoals hersenverlamming, verworven hersenletsel, beroerte, multiple sclerose, ziekte van Parkinson, ruggenmergletsel en bewustzijnsstoornissen. De gepersonaliseerde, intensieve behandelingsprogramma’s van TRAINM combineren verschillende wetenschappelijke disciplines en maken gebruik van innovatieve technologieën zoals robotica, virtuele realiteit, neurogaming, artificiële intelligentie en niet-invasieve neuromodulatie.

Kathleen Destaebele heeft een masterdiploma Economie van EHSAL en Accounting en Finance van de Katholieke Universiteit van Leuven. Hiervoor was ze aan de slag bij OBA als senior advisor. Eerder bouwde ze een lange carrière op bij ING in verschillende functies. Ze startte haar carrière als audit manager bij KPMG Belgium.