Privacyverklaring

Liesbeth Tielemans aan de slag als group cfo bij House of Talents

1 februari 2023
Tekst
Peter Ooms

Op 8 februari gaat Liesbeth Tielemans aan de slag als group cfo bij House of Talents, na een periode van anderhalf jaar bij Abriso Jiffy.

House of Talents is een groep met elf gespecialiseerde divisies die organisaties helpt in het vinden van gekwalificeerde medewerkers. “Het bedrijf is gespecialiseerd in knelpuntberoepen zoals zorgmedewerkers, ingenieurs, financiële profielen, ICT-ers, enzovoort. House of Talents heeft een hoofdkwartier in Kortrijk, kantoren in België en Nederland en boekte in 2022 een omzet van bijna driehonderd miljoen euro. Het werd opgericht door ceo Steve Rousseau die intussen de steun kreeg van het investeringskantoor Baltisse van Filip Balcaen”, zegt Liesbeth Tielemans.

Interne structuren verder professionaliseren

Zij neemt het stokje over van een financiële manager van Baltisse die tijdelijk als group cfo optrad voor House of Talents. “House of Talents groeit nog volop en alles is er in beweging. Mijn taak zal zijn om de interne structuren verder te professionaliseren en de overnames te integreren. Ook onderhoud ik de contacten met de private-equityinvesteerder. Het bedrijf zit volop in de implementatie van een nieuw IT-systeem. Dat zal ook de nodige aandacht vragen. Zoals zoveel organisaties zijn we ook nog op zoek naar bijkomende profielen om een aantal vacatures in te vullen. De financiële afdeling in Kortrijk heeft nu een dertigtal medewerkers. Daarnaast zijn er nog een aantal in de Nederlandse organisatie die werken onder een eigen cfo”, zegt Liesbeth Tielemans.

Zij maakt de overstap na een korte periode bij Abriso Jiffy, een fabrikant van beschermende verpakkingen en isolatiemateriaal. Voordien was ze meer dan tien jaar aan de slag bij Noordzee Helikopters Vlaanderen (NHV). Ze begon haar carrière bij Volvo Cars.