Privacyverklaring

Wesley Decorte is cfo van ABY Engineering

13 februari 2024
Tekst
Peter Ooms

Wesley Decorte maakt de overstap van Gritt naar ABY Engineering. Dat bedrijf specialiseert zich in technologieconsulting en is gevestigd in Parijs.

ABY Engineering is gespecialiseerd in technologieconsulting, met dochterondernemingen als Abylsen, ABMI Engineering, Greenworking en ETA. Het bedrijf is gevestigd in Parijs, maar het maakt deel uit van House of HR. In die groep was Wesley Decorte tot voor kort actief als cfo van Gritt, dat gespecialiseerde technici en ingenieurs detacheert voor projecten.

“Als cfo zal mijn focus liggen op het sturen van de financiële strategie van ABY Engineering naar niet alleen groei en winstgevendheid, maar ook duurzaamheid. Dat ligt in lijn met onze missie om een blijvende, positieve stempel op de wereld te drukken. Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met ons getalenteerde team en onze partners om de grenzen van het mogelijke te verleggen en ABY Engineering naar nieuwe hoogten te stuwen.”

Eerder deed Wesley Decorte ervaring op in verschillende bedrijven van de groep. Hij begon zijn carrière als controller op de financiële afdeling van Accent Jobs.