Privacyverklaring

Callant Groep realiseert overname Robyn Verzekeringen

9 september 2024
Tekst
Gert Verlinden
Beeld
Peter Callant en Paul Robyn

De financiële dienstverlener Callant breidt zijn activiteiten uit in de Westhoek door de overname van Robyn Verzekeringen. Dat is een familiebedrijf dat al 135 jaar actief is in de verzekeringssector.

Vanaf 1 januari 2025 biedt Callant zijn diensten ook aan via het huidige kantoor van Robyn Verzekeringen in Ieper. De overname versterkt de positie van Callant in de Westhoek, waar het tot nu toe geen vestigingen had. “Met een eigen vestiging kunnen we onze klanten in de Westhoek nog beter bedienen,” aldus Peter Callant, ceo van Callant Verzekeringen.

Gedeelde waarden

Zaakvoerder Paul Robyn, de vijfde generatie van de familie, zegt dat de continuïteit en familiale waarden van zijn bedrijf behouden blijven door de overname. Hij blijft actief binnen de onderneming. Hij benadrukt dat de match met Callant voornamelijk gebaseerd is op gedeelde waarden zoals integriteit en klantgerichtheid.

Met deze overname hoopt Robyn een stabiele werkgever gevonden te hebben voor zijn werknemers. Daarnaast biedt het nieuwe voordelen aan klanten. Het kantoor in Ieper krijgt toegang tot digitale tools en een internationaal netwerk van verzekeraars. Dat zal de dienstverlening verbeteren.